Trukkihuolto Kale Oy

Tuorsniementie 344

28600 PORI

040 072 2085

Soita ja kysy lisää:

040 072 2085

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trukkihuolto Kale Oy
Ruusulantie 5
28330 PORI

Y-tunnus: 1872510-6
Puh: 0400-722085

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trukkihuolto Kale Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Laadukkaasti palveleva trukkihuolto Porissa

Lakkasiko trukki toimimasta? Kaipaako vanha trukki huoltoa? Trukkihuolto Kale Oy huoltaa ja korjaa erilaiset trukit huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Liikkeemme palvelee Satakunnassa Porin seudulla.

Meiltä saat aina ensiluokkaista palvelua, sillä huollamme trukit maahantuojan kouluttamien asentajien voimin. Trukkihuollon asentajat korjaavat seuraavat trukkimerkit:

  • Doosan

Käytämme trukkien huollossa parhaita mahdollisia materiaaleja ja varaosia. Jotta asiakkaamme pysyisivät jatkossakin tyytyväisinä, koulutamme asentajiamme ja pidämme huolta siitä, että uusimmat korjaustuulet puhaltavat meidän liikkeessämme.

Uudet ja käytetyt trukit sekä varaosat

Trukkihuolto Kale Oy on myös trukkien myyntiliike, joka myy uusia ja käytettyjä trukkeja sekä niiden varaosia. Jos haluat vaihtaa trukkisi toiseen, tutustu vaihtokoneisiimme. Tarjoamme palveluitamme Porin seudulla.

Ota yhteyttä ja pyydä huollosta tarjous!

Poikkea korjaamolle Tuorsniementielle

Trukkihuolto Kale Oy
Tuorsniementie 344, 28600 PORI
Korjaamo
Ruusulantie 5, 28330 PORI
posti@trukkihuoltokale.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Trukkihuolto Kale Oy

Tuorsniementie 344

28600 PORI

040 072 2085

posti@trukkihuoltokale.fi