Trukkihuolto Kale Oy

Tuorsniementie 344

28600 PORI

040 072 2085

Soita ja kysy lisää:

040 072 2085

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trukkihuolto Kale Oy
Ruusulantie 5
28330 PORI

Y-tunnus: 1872510-6
Puh: 0400-722085

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trukkihuolto Kale Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Trukkien myynti Porissa

Suunnitteletko uuden trukin hankintaa? Trukkihuolto Kale Oy on monipuolinen trukkiliike, jonka palveluihin kuuluu korjausten lisäksi trukkien myynti. Toimimme Porissa ja muualla Satakunnan alueella.

Myymme laadukkaat Doosan trukit monipuoliseen tarpeeseen. Tarjontamme kattaa niin vastapainotrukit kuin varastotrukitkin.

Trukkien myynnin lisäksi tarjoamme myös vaihtotrukkeja. Tutustu vaihtokoneisiimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Trukkihuolto Kale Oy

Tuorsniementie 344

28600 PORI

040 072 2085

posti@trukkihuoltokale.fi